Echinacea Magenta pearl

Echinacea

p

O produkte

Echinacea Magenta Pearl je kultivar s kompaktným vzpriameným rastom a výškou do 40-50 cm. Kvety sú sýte a veľmi žiarivé, červené až tmavoružové (magenta).

V kategóriách: Okrasné rastliny | Trvalky
Katalógové číslo: 012998 Kategórie: , Značky: , , , ,

Cena

7.90 
Jednotková cena 2.63  /kg

Popis

Echinacea Magenta Pearl

Echinacea Magenta Pearl je bylinka kultivar vyznačujúci sa kompaktným vzpriameným rastom. Trvalka s výškou do 40-50 cm. Kvety sú sýte a naživo veľmi žiarivé, odtieň červený až tmavoružový (magenta). Vďaka nízkemu rastu sa s obľubou vysádza do vonkajších mobilných nádob.

Echinacea

Echinacea je trvalka pochádzajúca z prérii Severnej Ameriky, kde rastie 8 botanických druhov. Súčasný sortiment je výsledkom intenzívnej hybridizácie posledného desaťročia. Je to typická záhonová trvalka, vhodná do klasickej i modernej záhrady. Echinacea je tiež významná bylinka, cenná pre podporu imunity. Je nenáročná, najlepšie sa jej darí na slnečnom stanovišti. Nevyžaduje špeciálnu pôdu. Pre docielenie bohatého kvitnutia je vhodné jej v máji a júni dopriať dostatok živín a vody. Dobu kvitnutia tiež predĺžime odstraňovaním suchých kvetov.

Nároky na pestovanie

Je nenáročná na pestovanie, vyžaduje pravidelné zavlažovanie, darí sa jej v dobre priepustných pôdach na slnečnom stanovišti. Odstránením odkvitnutých hlávok podporíme rast nových kvetov.

Priemer kvetináča: 22 cm

Výška rastliny pri dodaní: 25 + cm (bez kvetináča)

Informácie o produkte

Hmotnosť 3 kg
Rozmery 22 × 22 × 50 cm
Farba

Množstvo

1 kus

Upozornenie k rastlinám:

Vzhľad rastlín závisí od mnoho faktorov, ako napr. vegetačné obdobie, ich vek či aktuálne potreby. Preto môžu byť rastliny v čase vašej objednávky práve pred kvitnutím, po zastrihnutí alebo po odkvitnutí. Tieto formy nepoukazujú na zlú vitalitu či zlú kvalitu rastlín a neovplyvňujú ich ďalšie prosperovanie.