Kvapalné hnojivo paradajka a paprika Vitality Komplex Agro 1l

Organické hnojivo

p

O produkte

Kvapalné hnojivo Vitality Komplex paradajka a paprika Agro na všetky druhy paradajok a paprík pestovaných vonku a v skleníku. Zvyšuje odolnosť proti stresu.

Cena

6.59 
Jednotková cena 6.59  /liter

Popis

Kvapalné hnojivo paradajka a paprika

Kvapalné hnojivo Vitality Komplex paradajka a paprika Agro na všetky druhy paradajok a paprík pestovaných vonku a v skleníku. Zvyšuje odolnosť rastlín. Špeciálny výluh z vermikompostu je výživa pre rastliny, zvyšuje odolnosť rastlín proti stresom (sucho, premokrenie a pod.). Probiotikum pre rastliny – energia na rast a bohatú úrodu, vyššia tvorba kvetov a plodov.

Kvapalné hnojivo zloženie

Výluh z vermikompostu kvapalný rastlinný biostimulant určený na zálievku aj aplikáciu na list. Obsahuje vyvážený pomer živín a mikroprvkov – nahradzuje jedno hnojenie

Kvapalné hnojivo aplikácia

Namiešaný roztok aplikujte 1x za 14 dní – striedajte s Kristalonom

Kvapalné hnojivo dávkovanie

30 ml 2 vrchnáky od fľaše od hnojiva Vitality Komplex paradajka a paprika Agro do 5 litrov vody na zálievku, 15 ml do 3 litrov vody na postrek na list

Balenie: 1 l

Vitality Komplex

Vitality komplex je vynikajúcim pomocníkom na posilnenie imunity rastlín, obnovenie ich vitality a rastu. Nezameniteľná receptúra Vitality Komplex urýchľuje regeneráciu rastlín po poškodení chorobami a škodcami a posilňuje odolnosť voči stresu. Jeho použitie je vhodné na všetky druhy izbových rastlín, drobného ovocia, zeleniny, okrasných rastlín a ďalších rastlín na záhrade. Tento komplexný rastlinný prípravok odporúčame aplikovať na oslabené, nerastúce a zanedbané rastliny.

Zloženie Vitality Komplex

Vitality Komplex obsahuje enzýmy a stimulačné látky zo zažívacieho traktu dážďoviek, ktoré uľahčujú (urýchľujú) transport živín z pôdy do rastlín aj procesy v rastlinách, zlepšujú využitie živín z pôdy a pomáhajú zväčšeniu koreňovej plochy, následne aj nadzemnej časti rastliny.
Ďalej obsahuje humínové kyseliny a fulvokyseliny, ktoré obmedzujú únavu pôdy a jej vyčerpanie, vytvárajú podmienky pre tvorbu humusu a sprístupňujú živiny pre rastliny.

Informácie o produkte

Počet liter 1 liter
Hmotnosť 1.15 kg
Rozmery 27.5 × 9.5 × 6 cm
Balenie o objeme

1 l

Výrobca

Agro CS