Stojan na stromček Krinner Comfort Grip

Stojan na stromček

p

O produkte

Stojan na stromček Krinner Comfort Grip so zásobníkom na vodu a indikátorom hladiny. Stojan na vianočný stromček so zásobníkom na vodu v tmavozelenej farbe.

Cena

56.89 65.89 
Jednotková cena 56.89 65.89  /kus

Popis

Stojan na vianočný stromček

Stojan na vianočný stromček so zásobníkom na vodu Krinner Comfort Grip s indikátorom hladiny vody. Tento stojan na stromček má patentovaný bezpečnostný pás. Na výber v dvoch veľkostiach – S a M.

Stojan na stromček

Stojan na stromček osadíte pomocou jedného lanka. Upínacie zariadenie zabezpečuje, že vianočný stromček stojí absolútne pevne a rovno bez ohľadu na to, či je hrubý alebo tenký až do hrúbky kmeňa 12 cm. Stačí stlačiť pedál a zaistiť stromček.

Nastaviteľné svorky stojana na stromček Krinner Comfort Grip uľahčujú dostať vianočný stromček do vzpriamenej polohy bez otvorenia upínacieho mechanizmu. Patentovaný bezpečnostný pás ponechá stojan otvorený krok za krokom. Zabraňuje neúmyselnému otvoreniu stromu a poskytuje veľký komfort pre jeho presun. Nádoba na vodu zaručí, že váš vianočný stromček zostane dlhšie čerstvý a redukuje množstvo opadaného ihličia. Indikátor hladiny vody vám ukáže, kedy presne potrebuje stromček doliať vodu a zobrazuje aj maximálnu výšku vody v stojane.

Parametre stojana

Stojan na vianočný stromček so zásobníkom na vodu:
Max. výška stromu: 230/250 cm
Max. priemer kmeňa: 11/12 cm
Priemer stojana: 34/36 cm
Max. objem vody: 3 / 3,5 l
Farba: tmavo zelená
Materiál: plast

Stojany na stromček Krinner

Informácie o produkte

Počet kus 1 kus, 1 kus
Hmotnosť -
Rozmery -
Veľkosť

M, S