Hnojivo na levandule a rozmarín Forestina Profík 500 ml

Kvapalné hnojivo

p

O produkte

100% prírodné kvapalné hnojivo na levandule a rozmarín Forestina Profik 500 ml. Organické hnojivo na levanduľu a rozmarín s morskými riasami a fosfátom.

Cena

5.99 
Jednotková cena 11.98  /liter

Popis

Hnojivo na levandule a rozmarín

Špeciálne 100% prírodné kvapalné hnojivo na levandule a rozmarín Forestina Profík 500 ml. Organické hnojivo na levanduľu a rozmarín, ktoré je vyrobené na báze rastlinných aminokyselín, vinázy (produkt získaný pri spracovaní melasy) a jemne mletého prírodného fosfátu. Organické hnojivo obsahuje organické látky, základné živiny, stopové prvky a ďalšie biologicky aktívne látky. Hlavne esenciálne aminokyseliny – prirodzenú súčasť použitých surovín. Hnojivo aktivuje pôdnu mikrofóru a zlepšuje biologickú aktivitu pôdy.

Charakteristika hnojiva

prírodné hnojivo
postupné a dlhodobé uvoľňovanie živín
vysoký obsah organických látok
zlepšuje pôdnu štruktúru
zvyšuje sorpčnú kapacitu aj biologickú aktivitu pôdy

Hnojivo na levandule aplikácia

Forestina Profík hnojivo na levandule a rozmarín aplikujeme zálievkou. Obsah fľaše kvapalné hnojivo pred použitím dôkladne premiešame. 15 ml hnojiva (po okraj naplnený vrchnák) zmiešame s 3 litrami vody. Roztok aplikujeme vo forme zálievky v priebehu vegetácie raz do týždňa. U rastlín pestovaných v nádobách odporúčame cca 3 litre na 15 litrov substrátu.

Balenie: 500 ml

Informácie o produkte

Počet liter 0.5 liter
Hmotnosť 1 kg
Rozmery 8 × 4 × 23 cm
Balenie o objeme

0.5l