Perovskia Silvery Blue

Perovskia

p

O produkte

Perovskia atriplicifolia Silvery Blue Ruská Šalvia je nenáročná trvalka pripomínajúca levanduľu vhodná do trvalkových záhonov, ale aj mestských výsadieb.

V kategóriách: Okrasné rastliny | Trvalky
Katalógové číslo: 012271 Kategórie: , Značka:

Cena

4.90 
Jednotková cena 4.90  /kus

Popis

Perovskia atriplicifolia Silvery Blue

Perovskia Silvery Blue je krásna aromatická trvalka, ktorá pripomína levanduľu. Pre svoj vzhľad je nazývaná aj Ruská Šalvia. Je to kultivar dorastajúci do výšky až 100 cm s výrazne vzpriameným rastom. Listy sú striebristé, svetlozelené a po pošúchaní aromatické. Počas leta sa na koncoch stoniek objavujú súkvetia s fialovo modrými kvetmi. Perovskia je rastlina vhodná do rodinných i mestských záhonov a väčších skaliek.

Perovskia pestovanie

Trvalka vyžadujúca slnečné stanovisko a je nenáročná na vlahu. Najlepšie sa jej darí v dobre priepustnej pôde. Rastlina je vhodná do rodinných i mestských záhonov, a do väčších skaliek.Je mrazuvzdorná až do -30°C.

Rastlina pri dodaní

Priemer kvetináča: 14 cm
Výška rastliny 50 + cm (bez kvetináča)

Informácie o produkte

Počet kus 1 kus
Hmotnosť 2.5 kg
Rozmery 14 × 14 × 65 cm
Farba

Množstvo

1 kus

Upozornenie k rastlinám:

Vzhľad rastlín závisí od mnoho faktorov, ako napr. vegetačné obdobie, ich vek či aktuálne potreby. Preto môžu byť rastliny v čase vašej objednávky práve pred kvitnutím, po zastrihnutí alebo po odkvitnutí. Tieto formy nepoukazujú na zlú vitalitu či zlú kvalitu rastlín a neovplyvňujú ich ďalšie prosperovanie.