Rudbékia Sunbeckia Paulina

Rudbékia

p

O produkte

Rudbeckia Rudbékia Sunbeckia Paulina cenená trvalka na slnko pre svoje veľké zlatožlté kvety s čiernym stredom. Kvety rudbékie žiaria v záhone najmä na jeseň

V kategóriách: Okrasné rastliny | Trvalky
Katalógové číslo: 013412 Kategórie: , Značky: , , , ,

Cena

10.90 
Jednotková cena 10.90  /kus

Popis

Rudbékia Sunbeckia Paulina

Rudbeckia Rudbékia Sunbeckia Paulina cenená trvalka na slnko pre svoje veľké zlatožlté kvety s čiernym stredom. Rudbékie doslova žiaria v jesennom období na inak pochmúrnych záhonoch. Rudbeckia sa výborne kombinuje s okrasnými trávami. Kvet je tiež vhodný k rezu. Kvitne od júla až do skorej jesene.

Sunbeckia Paulina

Kultivar je novinkou z posledných rokov s medovo žltými, nádherne štrukturálnymi kvetmi, stred ktorých je tmavý a klenutý. Dosahuje výšku 55-60 cm. Je vhodný do črepníkov, i do záhonov v slnečných záhradách. Rudbékie sú trvalky pôvodom z východnej časti USA. V prírode rastie na brehoch riek, a vlhkých lúkach.

Rudbékia pestovanie

Rudbékia vyžaduje slnečné stanovište s humóznou, dostatočne vlhkou pôdou.

Priemer kvetináča: 18 cm
Výška rastliny pri dodaní: 20 cm

Informácie o produkte

Počet kus 1 kus
Hmotnosť 2.5 kg
Rozmery 16 × 16 × 30 cm
Farba

Množstvo

1 kus

Upozornenie k rastlinám:

Vzhľad rastlín závisí od mnoho faktorov, ako napr. vegetačné obdobie, ich vek či aktuálne potreby. Preto môžu byť rastliny v čase vašej objednávky práve pred kvitnutím, po zastrihnutí alebo po odkvitnutí. Tieto formy nepoukazujú na zlú vitalitu či zlú kvalitu rastlín a neovplyvňujú ich ďalšie prosperovanie.