Hnojivo Orgamin na maliny a ostružiny

Hnojivo na maliny

p

O produkte

Hnojivo Orgamin na maliny a ostružiny je organicko-minerálne hnojivo. Kvalitná mletá rohovina a vyvážený pomer minerálnej zložky na hnojenie 2x ročne.

Cena

5.49 
Jednotková cena 5.49  /kg

Popis

Orgamin na maliny a ostružiny

Hnojivo Forestina Orgamin na maliny a ostružiny je organicko-minerálne hnojivo. Kvalitná mletá rohovina tvorí organickú zložku obľúbeného hnojiva na maliny a ostružiny. Obsahuje všetky potrebné živiny vo vyváženom pomere, zaručuje okamžitý a dlhodobý účinok.

Hnojivo Forestina Orgamin

Pôsobí ako bohatý, harmonicky vyvážený zdroj všetkých potrebných živín. Rovnomerne od začiatku vegetácie až do neskorých období. Zosilňuje biologickú činnosť pôdy, zlepšuje jej štruktúru a dýchanie koreňov. Zvyšuje odolnosť rastlín proti hubovým chorobám. Reguluje vodný režim rastlín. Forma obsiahnutého dusíka zabraňuje nežiaducemu prehnojeniu touto živinou.

Orgamin na maliny a ostružiny zloženie

6% N dusík + 5,5% P2O5 fosfor + 6% K2O draslík + 2% MgO horčík + mikroprvky kvalitná mletá rohovina. Vysoký podiel organickej zložky prispieva k tvorbe správneho vodného režimu.

Aplikácia

Orgamin hnojivo na maliny a ostružiny sa spravidla aplikuje 2x ročne na začiatku a na konci vegetačného obdobia. Rovnomerne sa rozhodí a potom zapraví do pôdy.

Dávkovanie hnojiva

Dávka 0,4 až 0,5 kg na 10 m2. Vhodné je tiež obohatiť týmto hnojivom substrát používaný pri výsadbe, a to v dávke 3 kg na 1 m3 substrátu.

Balenie 1 kg

Informácie o produkte

Hmotnosť 1 kg