Záhradná hadica NTS Jeans 1/2″25m

Záhradná hadica

p

O produkte

Svetlo modrá záhradná hadica fitt NTS Jean 1/2″ dĺžka 25 m vhodná na časté použitie. Vysoko pružná nekrúti sa bez zalamovania. Netoxický a nehorľavý materiál.

Katalógové číslo: 003375 Kategórie: , Značky: , , ,

Cena

35.30 
Jednotková cena 1.41  /meter

Popis

Profi záhradná hadica

Profi záhradná hadica fitt NTS Jeans vysokej kvality. Vďaka špeciálnej sieťovine NTS má hadica vynikajúcu ťažnosť, nezalamuje sa a neskrúca. Prietok v hadici je tak stále konštantný. Technológia SKY TECH zvyšuje odolnosť proti prerezaniu a oderu. Vďaka tomu je hadica výnimočne hladká a manipulácia s ňou je jednoduchá aj v rohoch. Hadica je bez ftalátov a preto spĺňa najprísnejšie normy bezpečnosti materiálov. Tým, že sa hadica neskrúca a nezalamuje, nevytvárajú sa tak v nej riasy.

Profi hadica konštrukcia

6-vrstvová hadica fitt NTS Jean s modrou vnútornou vrstvou, čierna vrstva proti riasam, modrá medzivrstva, textilná výstuž s NTS, priehľadný vonkajší náter. SKY TECH fólia so špeciálnou anti – UV receptúrou, ktorá zabraňuje starnutiu hadice a dodáva mu špeciálny, saténový povrch. Vďaka novému, špeciálnemu dizajnu je vzhľad hadice ešte atraktívnejší. Odolná do tlaku 27 bar. Flexibilná a UV stabilizovaná. Priemer 1/2 „, dĺžka 25 m. Hadica je použiteľná pri teplote -20 až +60°C. Životnosť garantovaná až 30 rokov.

Záhradná hadica parametre

Priemer: 1/2″, 12,5 mm
Dĺžka: 25 m
Farba: modrá
Maximálny tlak: 27 bar

Záhradné hadice

Informácie o produkte

Počet meter 25 meter
Hmotnosť 4 kg
Rozmery 34 × 12 cm
Dĺžka v metroch

25m

Množstvo

1 balenie