Morenie cesnaku

p

O produkte

Gliorex rosteto 10g je ekologický pomocný rastlinný fungicíd. Prípravok na morenie cesnaku, cibuľovín a ostatnej sadbovej zeleniny a strukovín.

Cena

3.99 
Jednotková cena 0.40  /kg

Popis

Gliorex rosteto

Gliorex rosteto je pomocný rastlinný fungicíd. Ekologický produkt – prípravok na morenie cesnaku, cibuľovín a ostatnej sadbovej zeleniny a strukovín. Prípravok zlepšuje zdravotný stav naklíčených rastlín a dynamiku rastu. Rastliny sú celkovo vitálnejšie. Gliorex je odolný voči mrazu.

Zloženie Gliorex rosteto

Obsahuje spóry húb rodov Clonostachys a Trichoderma, ktoré sa vyskytujú prirodzene v pôde a pomáhajú v nej rozkladať organické zvyšky. Svojou prítomnosťou bránia nástupu patogénnych húb a tým pozitívne ovplyvňujú rast a vitalitu rastlín.

Morenie cesnaku

Prípravok vo forme prášku po namočení vytvorí suspenziu na aplikáciu do pôdy. Fungicíd je určený na aplikáciu do pôdy a následné zapracovanie do hĺbky 5-10 cm pred sejbou spoločne s minerálnymi hnojivami alebo mletým vápencom v dávke 20– 40 g prípravku na 100 m2 . Gliorex rosteto nie je určený k postreku nadzemných častí rastliny! Je kompatibilný so všetkými prípravkami ekologického poľnohospodárstva.

Dávkovanie prípravku

Osivá, sadba rastlín – zmiešať s osivom v dávke 1-4 g prípravku na 1 kg osiva.
Substráty – zmiešanie pred výsevom, výsadbou v dávke 20 g prípravku na 100 l substrátu
Zálievka – 2-4 g prípravku na 1 m2

Balenie: 10 g

Morenie sadby cesnaku pred výsadbou má pozitívny vplyv na zdravotný stav cesnaku, množstvo výnosu a jeho kvalitu.

Informácie o produkte

Netto hmotnosť 10 kg
Hmotnosť 0.01 kg
Balenie o hmotnosti

10g

Novinka